Prajitura cu capsuni

de Miha in Prajituri, 11 Iun 2010 | 8104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • 125 g iaurt
  • 125 g gem de capsuni
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 150 g faina
  • capsuni ~ 250 g
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu capsuni:

Ouale se mixeaza cu zaharul si un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga untul topit si racit si mixand continuu urmeaza iaurtul amestecat cu gemul de capsuni. La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu bicarbonatul.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava (24 cm diametru) tapetata cu hartie de copt. Deasupra se repartizeaza capsunile intregi sau taiate felii, dupa preferinta.

Se coace la foc mediu timp de ~ 25 de minute.

Se lasa la racit in tava, dupa care se portioneaza si se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

12.06.2010, 11:13

tare buna prajitura asta...fetelor da mai beti cafea pe vremea asta?

Brindusa 1

12.06.2010, 23:03

te tuc Miha pt link

Laly 1

13.06.2010, 21:24

Ce bine arata Miha.Cred ca merge tare bine si fara cafea.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si visine